Företaget Matta i Sandhamn AB

DistributionsbilVi är en specialiserad aktör på entrémattemarknaden och har verkat här sedan 1992. Vi tror att vårt existensberättigande på marknaden bygger på att vi levererar skräddarsydda entrélösningar som omfattar marknadens mest prisvärda produkter, och en flexibel kvalitetssäkrad service.

Vi tror att vi som litet företag, har lätt för att samarbeta nära kunden, och ge personlig service.

Vi betraktar varje kund som unik och med sin egen entréproblematik- och möjligheter

Detta innebär att vi lägger ner all extratid som behövs för att kunna ta fram en optimal lösning för varje enskild kund.Vi erbjuder den mest prisvärda produkten, samt anpassar bytesservicen efter varje kunds specifika behov.

Hög kundnöjdhet ger nya nöjda kunder, vi jobbar långsiktigt

Alla våra trogna kunder har övertygat oss om att vårt sätt att lägga ner den extratid som behövs, för att kunna ta fram en långsiktig specialanpassad lösning för varje entré, genererar i långvariga samarbeten och fler nöjda kunder.

Vår distribution och service når dig överallt!

Vi har en liten och smidig administration, vilket innebär att vi alltid är nära dig som kund.Vill du ha extra byten, eller fler mattor för något speciellt tillfälle så finns vi tillgängliga och lämnar omedelbart besked.

Att leverera högklassiga miljövänliga produkter, den bästa servicen och de mest prisvärda avtalen är en självklarhet för oss. Det är det viktigaste för att behålla ditt förtroende som kund till oss.