Designa din egen logomatta!

DivinoSkapa ett distinkt första intryck i entrén, genom att profilera ditt företag med den egna logotypen på entrémattan. Med en specialdesignad matta kan du förmedla ett budskap redan  när dina kunder och gäster sätter sin fot innanför dörren!  Eller varför inte ge bort en unik present med ett eget foto eller annat favoritmotiv tryckt på mattan! Vi tar fram designen till mattan helt efter dina önskemål.

Upp till 16 av våra 45 standardfärger kan användas till varje design / matta. Pixlarna är 1,6 mm och maximalt tryckmått är 200 x 500 cm.

Idag är vi den leverantör som har runda logomattor i sortimentet! Vi kan trycka runda mattor som är upp till 2 meter i diameter.

LogomattorEn entrématta kommer att utsättas för mycket påverkan, därför rekommenderar vi att du skriver ett serviceavtal på logomattan. Då tvättar och byter vi era logomattor så att de hela tiden är snygga och fräscha. Vi anpassar bytesintervallerna så att de passar varje enskild kunds behov.

Kontakta oss så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just dig.

Exempel på några av våra designer för våra kunder (klicka för större bild):

Produktinformation:
- Luggen är tillverkad av High Twist Fiber. Det är en twist helsyntetfiber som kännetecknas av extremt hög hållbarhet och kort torktid.
- Luggvikten/tjockleken är 900 gr/m2. Uppsugningsförmågan är 6-7 liter vätska per m2.- Baksidan är av nitrilgummi. Runt mattan löper en extra tjock gummiram, som gör att mattan klarar belastningen av kundvagnar, barnvagnar och allt annat som rullas upp på mattan.
- Luggen innehåller kolfibertråd som ger mattan antistatiska egenskaper.
- Alla våra mattor är utrustade med ”gripper back”, en undersida som gör att de ligger stilla även på hala golv.
- Materialet är flamsäkert; ej antändningsbart.
- Mattan är till 100% återvinningsbar.
- Vi lämnar 3 års garanti på de logomattor vi levererar till kund, förutsatt att vi får ta hand om servicen under hela garantitiden.